Bag Lil'SunKiss

Jeg hedder Heidi og er mor til 3 store piger.
Når jeg ikke lige laver mor-ting, kan jeg rigtig godt lide at træne med vores hunde og som noget nyt er vi begyndt at deltage i agilitykonkurrencer.

Vi ÆÆÆlsker agility og det er umuligt at være sur på en agility bane når hundene render lalleglade rundt.

Jeg har taget Dkk´s opdrætteruddannelse i 2015.
Mine Hvalpe kan ikke få en DKK stambog endnu. Dette kræver at racen godkendes af DKK, hvilket racen er blevet fra 01/01 2018.

Jeg har sammen med Leon Hulstrøm Team Mini Aussie og Cristine Hellström, Hallo World  Startet en raceforening for Miniature American Shepherd Klub i Danmark http://miniatureamericanshepherd.dk/index.html.
Det er foreningens primær mål at hjælpe racen ind i DKK og vidre til FCI. 

Det er indtil videre gratis at være medlem af klubben. Så jeg vil opfodre alle, med en interesse i racen Miniature American Shepherden at melde sig ind.

Det er mit mål at få en DKK registreret kennel med opdræt af Miniature American Shepherds. Selv om rejsen er lang til FCI godkendelsen, bliver den kun korter hvis man begynder at gå.

BalticSeaSpirits og Ricarda Baumann

Ricarda der er kvinden bag Baltic Sea Spirit, høre til blandt de ældste kenneler i Tyskland. Hos Ricarda fandt jeg smukke Ginger med den vidundeligst sind, nogen hund kunne have. Jeg besluttede mig for at hun skulle være mor til min nye hund. Det er Ginger der er på billedet.

Mine avlsmål

Som min kloge dyrlæge sagde "alle hunde, uanset hvad de ellers bliver brugt til har også en opgave som kæledyr".

Derfor er det vigtigt at forældrene har et godt væsen de kan give vider til hvalpen. og at de vokser op under vilkår der fremmer afslappet, ligevægtige hvalpe der både kan tænde og slukke.

Det er også vigtigt at hvalpene bliver stimuleret og socialiseres i overensstemmelse med deres udviklingstrin. Så der er skabt et solidt fundament i kan bygge på, når hvalpen flytter ud til sit blivende hjem.

Et andet avls mål, der ligger mig meget sinde er sundhed.

Manglende sundhed, kan gøre tiden med et højt elsket kæledyr trist og dyrt og til tider meget kort.
Derfor avler jeg kun på absolut sunde og stabile dyr.

Da min interesse for hundesport er vokset, har jeg besluttet mig for at vægte arbejdseven og korekt bygning lige så højt som mine andre mål.

Så selv om den perfekte hund ikke er født endnu, så kan man jo godt arbejde der hen imod 🙂